Integrert mot Office 365, driftet på Azure

Oppetid og skalerbarhet

For å sikre stabilitet, oppetid og høy skalerbarhet driftes alle de forskjellige tjenestene i Cloudoffice.no på Microsoft Azure datasenter.

 

Integrasjon med Exchange Online

Epost integrasjon

All utgående epost fra systemet (utgående fakturaer, tilbud osv) sendes via Exchange online. Det vil si at all epost generert av en bruker i selve ERP systemet er tilgjengelig i brukerens utgående epost i Outlook. Man trenger ikke lenger lure på om eposter er levert, hvordan de så ut og så videre.

Alle utgående eposter får ett trackingnummer i tittel feltet. Det vil si at vi automatisk kan spore og lagre alle svar og alle videre henvendelser på en slik epost tråd.

 

Kontakter

Alle kunder, leverandører og kontakter i ERP systemet synkroniseres til kontaktlistene i Exchange online for alle brukere av systemet. Det vil si at alle i bedriften til en vær tid har oppdaterte felles kontaktlister i Outlook, på mobiltelefon og andre activesync enheter.

 

Integrasjon med Sharepoint

Alle dokumenter som genereres i systemet sendes automatisk til lagring i Sharepoint. Dokumentene blir også tagget med metainformasjon om kunde, ordre, prosjekt og andre relevante felter.

For brukergenererte dokumenter lager brukerene disse som vanlig i Excel, Word eller andre klientprogrammer og lagrer dem til Sharepoint. Ved hjelp av metainformasjonen i sharepoint sendes disse dokumentene til ERP systemet og blir tilgjengelige på kundekortet, i ordre skjermbildet og på andre relevante steder.